Het is tijd om te hamsteren in het beste hamstervoer van 2021!

Beste hamstervoer

Jij ondersteunt de gezondheid van jouw hamster met het beste hamstervoer van 2021. Hamsters kunnen net als mensen enorm genieten van goed voer, vooral als het boordevol zaden, pitten, fruit en noten zit. Met goed hamstervoer weet je zeker dat jij dagelijks jouw hamster erg gelukkig maakt. De uitgebalanceerde voeding ondersteunt de gezondheid van jouw hamster en verzorgt tevens de tandjes van jouw hamster. Er zijn verschillende soorten hamstervoeding te verkrijgen, maar wij weten welk hamstervoer geschikt is voor jouw hamster. Ben je benieuwd waar jij jouw hamster gelukkig mee kan maken de komende tijd? Lees dan hieronder verder welk voedsel jij moet kopen in onze top 5 van beste hamstervoer van 2021.

Top 10 hamstervoer

1. Pets Place Hamster Luxe Menu Premium

Pets Place Hamster Luxe Menu Premium

Met het luxe hamstervoer van Pets Place haal je kwalitatieve voeding in huis. Dit beste hamstervoer is met zorg samengesteld en geheel afgestemd op de behoefte van jouw hamster. Normaal gesproken leven hamsters in het wild en scharrelen ze hun voer bij elkaar uit verschillende natuurbronnen. Dit voer brengt die natuurlijke ervaring bij elkaar in een zak. De componenten bestaan uit vezels, zaden, fruit en noten.

Hiermee krijgt jouw hamster voldoende eiwitten en vetten binnen die het beestje nodig heeft om een gezond leven te hebben. Als je jouw hamster twee keer per dag het beste hamstervoer van Pets Place geeft, geef je jouw hamster gegarandeerd een lang en gelukkig hamsterleven.

Je kunt dit hamstervoer bij de volgende webshops bestellen

2. Supreme Harry Hamstervoer

Supreme Harry Hamstervoer

Supreme is zeker een goede omschrijving als het om dit beste hamstervoer gaat. Dit voer is namelijk het eerste voer ooit dat is goedgekeurd door de Britse National Hamster Council. Je weet dus zeker dat je te maken hebt met kwalitatief voedsel. Het beste hamstervoer is een evenwichtig en complete voeding voor jouw hamster.

Deze heerlijke mix bestaat uit soja, pinda’s en pompoenzaden. Jouw hamster gaat gegarandeerd smullen van dit beste hamstervoer. Je krijgt maar liefst twee van deze verpakkingen, zodat je lekker lang ermee kan doen. Na dit hamstervoer wil jouw hamster nooit meer iets anders, dus verwen jouw hamster met Supreme.

Je kunt dit hamstervoer bij de volgende webshops bestellen

3. Xtravital Care+ Hamstervoer

Xtravital Care+ Hamstervoer

Dit beste hamstervoer van Xtravital ondersteunt de goede zorg van de gezondheid van jouw hamster. Ieder brokje heeft namelijk dezelfde samenstelling, zodat jouw hamster geen selectief eetgedrag krijgt. De harde blokjes hebben een goede uitwerking op de gezondheid van het gebit en ondersteunen de tandslijtage. Deze uitgebalanceerde verhouding van Omega 3 en Omega 6 vetzuren zijn zeker aan te raden om te kopen voor jouw hamster.

Het beste hamstervoer bestaat uit mais, tarwe, soja en vlaszaad. Daarnaast zijn er ook dierlijke eiwitten aan toegevoegd. Je moet jouw hamster gemiddeld 15 gram voer per dag geven, maar dat gaat makkelijk lukken met dit beste hamstervoer van Xtravital.

Je kunt dit hamstervoer bij de volgende webshops bestellen

4. Beaphar XtraVital Care+ Dwerghamster – 2 St à 700 gr – Hamstervoer

Beaphar XtraVital Care+ Dwerghamster - 2 St à 700 gr - Hamstervoer

Dit beste hamstervoer is geschikt voor hamsters die in hun adult levensfase zitten. Ze hebben dan voldoende eiwitten nodig en ondersteuning bij de gezondheid van hun gebit. Het hamstervoer van Beaphar zorgt ervoor dat deze verzorging optimaal is. Het hamstervoer is een volledig uitgebalanceerd product, dat ook nog eens heerlijk is van smaak.

De eiwitten in het voer zijn licht verteerbaar en de harde brokjes zijn niet alleen knapperig, maar ook goed voor de tandjes. Met dit beste hamstervoer van Xtravital maak jij jouw hamster erg gelukkig en zorg je voor een gezond dieet. Laat jouw hamster dus genieten van het heerlijke voer van Xtravital.

Je kunt dit hamstervoer bij de volgende webshops bestellen

5. Hobbyfirst Hope Farms Hamster Granola – Hamstervoer 

Hobbyfirst Hope Farms Hamster Granola - Hamstervoer 

Wij mensen zijn al fan van Granola in ons ontbijt, dus je kunt je voorstellen dat dit beste hamstervoer van Hobbyfirst ook een winnaar is. Het hamstervoer biedt een voeding met hoogwaardige grondstoffen. Dit hamstervoer zit vol met smakelijke ingrediënten, zoals eiwitten, fruit en noten. Daarnaast zijn er ook dierlijke eiwitten toegevoegd, wat erg bevorderlijk is voor de gezondheid van jouw hamster.

Als jij jouw hamster dagelijks dit kwalitatieve hamstervoer geeft, weet je zeker dat je jouw huisdier erg gelukkig maakt. Schaf daarom nu dit beste hamstervoer van Hobbyfirst aan en geef hiermee jouw hamster het beste Granola wat er is.

Je kunt dit hamstervoer bij de volgende webshops bestellen

Hier voldoet het beste hamstervoer van 2021 aan

Het is natuurlijk makkelijk om te zeggen dat bepaalde soort voeding het beste hamstervoer is van 2021. We weten echter waar je op moet letten bij hamstervoer. Er zijn een aantal ingrediënten die ervoor zorgen dat de gezondheid van jouw hamster optimaal wordt ondersteund. Met het beste hamstervoer zorg jij ervoor dat jouw hamster een gezond leven heeft en haar tandjes goed worden verzorgd. Hieronder hebben wij een lijst gemaakt van de essentiële ingrediënten die niet in het hamstervoer mogen ontbreken.

Het beste hamstervoer van 2021 bestaat uit:

 • Pinda’s
 • Graan
 • Haver
 • Mais
 • Zonnepitten
 • Noten
 • Eiwitten
 • Fruit

Bovenstaande ingrediënten zijn ook in de natuur te vinden, waar wilde hamsters normaliter hun voeding vandaan halen. Deze ingrediënten komen dus uit natuurlijke bronnen en voelen ook zo natuurlijk mogelijk aan in het eetpatroon van jouw hamster. De harde brokjes zorgen er tevens voor dat de tandjes van jouw hamster lang mee gaan en voldoende worden gesleten. Je kunt ervanuit gaan dat deze ingrediënten in het beste hamstervoer zitten, maar deze lijst is toch handig om voor de zekerheid te controleren dat je het beste voer te pakken hebt.

Hamstervoer

Deze merken verkopen het beste hamstervoer

Bovenstaande lijst gaat je helpen om het beste hamstervoer te kopen. Als je in de dierenwinkel bent of op een webshop kijkt waar dierenvoeding wordt verkocht, kan het toch lastig zijn om het beste hamstervoer te kopen. Er zijn namelijk veel fabrikanten die beweren het beste hamstervoer te verkopen, maar voer aanbieden waarin essentiële ingrediënten ontbreken. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben we hieronder een aantal merken gezet die gegarandeerd kwalitatief hamstervoer verkopen.

 • Pets Place
 • Xtravital
 • Supreme
 • Versele Laga
 • Hobbyfirst
 • Bunny Nature
 • Duvo+

Deze merken zijn in vrijwel alle dierenwinkels te koop en anders kun je ze ook in onze top 5 van beste hamstervoer vinden. Met welk beste hamstervoer ga jij jouw hamster blij maken?