Jouw hond ziet er netjes uit met de beste hondentondeuse van 2021

Beste hondentondeuse

Regelmatig bezoekjes aan de trimsalon of irritatie van lange haren zijn verleden tijd met de beste hondentondeuse van 2021. Jouw langharige hond kan makkelijk worden gekortwiekt met een tondeuse. Je hebt keuze uit verschillende opzetkammen, zodat je op verschillende manieren jouw hond kan behandelen. Een goede tondeuse maakt niet te veel geluid, zodat jouw hond lekker ontspannen zich kan laten behandelen. Voor de beste hondentondeuse van 2021 kun je hieronder kijken in onze top 5. Daarnaast vertellen we je waarom een tondeuse onmisbaar is als jij een hond hebt met een dikke vacht of lange haren.

Top 5 hondentondeuses

1. Moser Rex 1230 Dierentondeuse – 15 W – 6 standen – Zwart

Moser Rex 1230 Dierentondeuse - 15 W - 6 standen - Zwart

Als jouw hond een dikke vacht heeft, is het belangrijk om een hondentondeuse te kopen om dit bij te houden. De tondeuse van Moser is geluidsarm, zodat je op een subtiele manier jouw hond kan scheren, zonder dat ze bang wordt voor het geluid. Deze hondentondeuse heeft zes standen, zodat je zelf kan bepalen hoe kort of lang je de vacht wilt scheren.

Er zit een snoer van wel 3 meter lang, zodat je de vrijheid hebt om hem overal te gebruiken. Met de hondentondeuse van Moder krijg je niet alleen de tondeuse, maar ook een reinigingsborstel, een flesje onderhoudsolie en een mesbeschermer.

Je kunt deze hondentondeuse bij de volgende webshops bestellen

2. LifeGoods Professionele Dieren Tondeuse Set

LifeGoods Professionele Dieren Tondeuse Set

De beste hondentondeuse van LifeGoods is niet alleen betaalbaar, maar doet haar werk ook goed. De tondeuse voor honden is erg krachtig en ook oplaadbaar, dus je hoeft niet steeds batterijen te kopen. Je krijgt met deze hondentondeuse vier verschillende opzetkammen geleverd, zodat je kan kijken welke kam het beste past bij de vacht van jouw hond. In vijf verschillende standen kan je vervolgens de vacht scheren naar gewenste lengte.

De messen zijn gemaakt van keramiek en titanium, waarmee ze een gegarandeerd lange levensduur hebben. Daarnaast maakt deze hondentondeuse van LifeGoods een zacht geluid van onder de 50 decibel, zodat jouw hond er geen last van heeft tijdens het scheren.

Je kunt deze hondentondeuse bij de volgende webshops bestellen

3. Duvo Clipper 208 Tondeuse Set – 40W – 3 Opzetstukken

Duvo Clipper 208 Tondeuse Set - 40W - 3 Opzetstukken

Als je op zoek bent naar een oplaadbare hondentondeuse is Duvo de beste keuze. Hij is een lichtgewicht en ligt daardoor lekker in de hand tijdens het scheren. Je kan deze tondeuse opladen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken of je wel batterijen in huis hebt. Hij is na het gebruik makkelijk te reinigen, waardoor hij ook erg lang mee kan gaan. Deze tondeuse heeft een verschroomde geslepen snijkop, waardoor je makkelijk bij alle plekken komt waar jouw hond te lang haar heeft.

Naast de tondeuse krijg je ook een laadstation, 3 opzetkammen en een smeerproduct geleverd. Met Duvo haal je dus een complete set in huis waar je de vacht van jouw hond tot in de puntjes mee kan verzorgen.

Je kunt deze hondentondeuse bij de volgende webshops bestellen

4.  Andis Clipper Kit Hondentondeuse Set

Andis Clipper Kit Hondentondeuse Set

Met deze beste hondentondeuse van Andis is het net of je een trimsalon aan huis hebt. Hiermee kun je namelijk eenvoudig jouw hond scheren of de puntjes bijwerken. De tondeuse wordt geleverd met maar liefst 8 opzetkammen, zodat je op verschillende manieren jouw hond kan scheren.

Niet alleen krijg je het scheerapparaat geleverd, maar Andis stuurt scheerkopolie, een reinigingsborstel, een gereedschapskoffer en een roestvrij staal schaar mee. Je hebt dus verder niets anders nodig dan de complete set van Andis. Als bonus ziet hij er ook nog eens prachtig uit.

Je kunt deze hondentondeuse bij de volgende webshops bestellen

5. NRJ Lifestyle Dierentondeuse

NRJ Lifestyle Dierentondeuse

Deze complete hondentondeuseset van NRJ Lifestyle is onmisbaar in jouw huis. Deze tondeuse voor honden is namelijk geschikt voor honden met zowel lange als korte vacht en het maakt ook niet uit hoe dik de vacht is. Deze hondentondeuse wordt namelijk met 4 verschillende opzetkammen geleverd, zodat er voor elke vacht een geschikte kam is. Daarnaast kan je na gebruik de hondentondeuse makkelijk reinigen met de bijgeleverde reinigingsborstel.

Je hebt geen gedoe met het verwisselen van batterijen, want je kunt dit makkelijk opladen. Met de draaikop kun je de hondentondeuse zo instellen dat hij precies datgene eraf haalt van de vacht wat noodzakelijk is. Deze tondeuse van NRJ Lifestyle is tijdens het gebruik erg zacht in geluid. Je hoort alleen het geluid van vibratie, wat niet storend is voor jouw hond.

Je kunt deze hondentondeuse bij de volgende webshops bestellen

bol.com Bol.com
niet op voorraad
Bekijken

Vier redenen waarom jij de beste hondentondeuse nodig hebt

Een hond met een dikke lange vacht is heerlijk om mee te knuffelen, maar je maakt haar toch blij als je de beste hondentondeuse koopt. Een lange vacht kan namelijk ook vol met klitten komen te zitten en dat kan uiteindelijk voor irritatie zorgen. Vooral het haar rond de ogen, oren, mond en poten van jouw hond moeten regelmatig worden bijgewerkt, zodat jouw hond er geen last van krijgt. Een tondeuse is ideaal omdat je daarmee een stuk sneller de vacht van jouw hond korter kan krijgen. Bovendien zorgen de verschillende opzetkammen ervoor dat je de hondentondeuse erg precies kan afstellen.

Als je de tondeuse thuis hebt, scheelt dat weer een bezoekje aan de trimsalon. Dit scheelt niet alleen gedoe met reizen daarheen, maar het scheelt ook in de kosten. De kosten van de aanschaf van een tondeuse zijn over het algemeen gelijk aan een bezoek aan de trimsalon.
Als je zelf een tondeuse koopt, ben je eindelijk in staat zelf de vacht van jouw hond te verzorgen. Je kan dit in de veilige omgeving van jouw hond doen, zodat zij zich op haar gemak voelt terwijl jij aan de slag kan gaan.

Hondentondeuse

Tips om de beste hondentondeuse te kopen

Het is belangrijk om gelijk de beste hondentondeuse te kopen en daarbij moet je wel op een aantal dingen letten.

Zo is het handig om te kijken of je een hondentondeuse wilt met snoer of een draadloze hondentondeuse. Ze verschillen niet in kwaliteit, maar het is maar net wat jij prettiger vindt werken. Daarnaast baseer je de koop ook op het soort vacht van jouw hond. Als jouw hond een lange vacht heeft, is het verstandig om een tondeuse te kopen die daar geschikte kammen voor heeft. Ze verschilt daarin in motor en trilsnelheid.

Daarnaast moet je ook eerst goed kijken welke gedeelte van de vacht je wilt behandelen. Sommige plekken kunnen wat lastiger bereikbaar zijn, dus dan is een hondentondeuse handig die opzetstukjes heeft die daar makkelijk bij kunnen. Over het algemeen zijn keramische messen het prettigst om te gebruiken voor jouw hond en hebben ze een lange levensduur. Tenslotte moet je ook kijken hoe de hondentondeuse klinkt als hij aanstaat. Het is verstandig om voor de zachtst mogelijke tondeuse te gaan, waarbij alleen de vibratie te horen is. Dit geluid zal namelijk geen onrust veroorzaken bij jouw hond. Daarnaast is het ook goed om te kijken hoe zwaar de hondentondeuse is. Het gaat erom dat jij makkelijk en snel de vacht van jouw hond kan bijhouden en hij dus lekker in jouw hand ligt.

Deze merken verkopen de beste hondentondeuse

Het uitkiezen van de hondentondeuse vergt dus wel even aandacht. Je wilt uiteindelijk het beste voor jouw hond en een hondentondeuse kopen die haar werk goed doet en ook nog eens prettig is voor jouw hond. Wij hebben een aantal merken gevonden die gegarandeerd de beste hondentondeuse verkopen. Deze tondeuses zijn door vele mensen getest en gebruikt en hebben alleen maar positieve reviews gekregen. Hierbij is gekeken naar de kracht van de hondentondeuse, de prijs-kwaliteitverhouding en de manier waarop de honden hebben gereageerd. Als je dus zeker wilt weten dat je de juiste koopt die ook veilig in gebruik is, kijk dan vooral even bij onderstaande merken:

  • Moser
  • LifeGoods
  • NRJ Lifestyle
  • Ave Pets
  • Camry
  • Duvo
  • Adler
  • ANdis
  • Pets Life

Deze merken kun je vinden in dierspeciaalzaken, maar je moet er dan rekening mee houden dat de prijs vaak wat hoger ligt. Je kan er dan ook voor kiezen om het online te kopen. Bij BOL.com heb je een breed assortiment van deze merken, die ook nog zeer betaalbaar zijn. Daarnaast worden deze hondentondeuses vaak al de volgende dag thuis geleverd.

Eindconclusie: dit is de beste hondentondeuse van 2021

Als je een hond hebt met een dikke vacht of lange haren, komt de beste hondentondeuse van 2021 goed van pas. Je kan ervoor zorgen dat jouw hond geen irritatie meer krijgt van haar haren. Vooral de haren rond de ogen, oren, mond en poten kunnen voor irritatie zorgen als ze te lang worden. Met de hondentondeuse is het geen probleem meer om ze weg te halen.

Misschien ging je voorheen naar een trimsalon, waar jouw hond uiteraard de beste behandeling kreeg. Je betaalde daar echter ook een prijs voor. De prijs die je voor een bezoekje aan de trimsalon brengt, betaal je ook voor de hondentondeuse. Het voordeel van het kopen van de hondentondeuse is dat je gelijk een duurzame investering in huis haalt. Je krijgt namelijk onder andere verschillende opzetkammen.

Deze opzetkammen zijn geschikt voor verschillende soorten vacht en haren. Je kunt ervoor kiezen om jouw hond helemaal te scheren, of juist bepaalde plekken bij te knippen. De meeste opzetkammen zijn gemaakt van keramiek, wat een lange levensduur garandeert. Daarnaast krijg je vaak een reinigingsborstel erbij geleverd, waardoor je na elke scheerbeurt de hondentondeuse goed kan schoonmaken.

Je kan verschillende soorten tondeuses kopen. Je kan ervoor kiezen om met snoer te kopen zoals de hondentondeuse van Moser. Hiermee kom je makkelijk op alle plekken tijdens het scheren, zodat jouw hond bijvoorbeeld lekker kan blijven liggen op haar favoriete plek. Als je je beperkt voelt door een snoer, kun je ook voor een draadloze hondentondeuse kiezen. Een mooi voorbeeld is de hondentondeuse van LifeGoods. Je krijgt dan vaak een oplaadstation erbij geleverd, zodat je na de scheerbeurt de hondentondeuse kan opladen.

Een goede hondentondeuse werkt snel, haalt zonder moeite de lange haren eraf en maakt niet veel geluid. Hij maakt geluid van maximaal 50 decibel. Dit houdt in dat alleen het geluid van vibratie te horen is. Een harder geluid kan voor onrust zorgen bij jouw hond en dan wordt het een uitdaging om jouw hond een trimbeurt te geven. Je krijgt vaak niet alleen het scheerapparaat, maar een set geleverd. Je hebt altijd keuze uit meerdere opzetkammen en een verzorgende olie.

Met de hondentondeuse haal je een complete set in huis die je nodig hebt om jouw hond net zo’n behandeling te geven als ze zou krijgen in de trimsalon. Met de hondentondeuse hoef je niet meer moeite te doen om naar de trimsalon te gaan en onnodig veel geld te besteden. Je kan namelijk al de beste hondentondeuse vanaf €30 kopen. Het is belangrijk om te kijken welke hondentondeuse geschikt is voor jouw hond. Als jouw hond een korte vacht heeft die af en toe even moet worden bijgewerkt hoef je geen hondentondeuse te kopen met allerlei soorten opzetkammen.

Als jouw hond lange haren heeft, zijn daar meerdere opzetkammen voor nodig. Voordat je jouw hond gaat trimmen, is het ook verstandig om de langste haren eerst weg te knippen. Dan wordt het voor jou makkelijker om de vacht te scheren en heeft jouw hond geen last van een lange trimsessie.

De hondentondeuse is makkelijk te bestellen via BOL.com, waar je vrijwel altijd de volgende dag hem al thuis geleverd krijgt. Met de hondentondeuse kun je voortaan jouw hond lekker thuis een trimbeurt geven, ben je niet veel kwijt geld en maak je een investering waar jouw hond en jij jarenlang plezier van hebben. De beste hondentondeuse van 2021 ligt goed in de hand en is zeer makkelijk in gebruik.