Liefde gaat bij kippen door de maag met het beste kippenvoer van 2021!

Beste kippenvoer

Kippen hebben kwalitatief voedsel nodig om een gezond leven te hebben. Je laat jouw liefde voor de kippen zien als je het beste kippenvoer aanschaft. In dit artikel lees je welke top 10 van beste kippenvoer je moet kopen om jouw kippen gelukkig te maken.

Top 10 kippenvoer

1.  Versele-Laga Country’s Best Gra-mix – Kippenvoer – 20 kg

Versele-Laga Country's Best Gra-mix - Kippenvoer - 20 kg

Voor jouw leghennen, kalkoenen, eenden of ander pluimvee heb je hier een kwalitatieve mix van graan. Je kunt een rijke variatie aan granen, zaden en grof gebroken mais vinden in dit beste kippenvoer. Daarnaast is dit mengsel van aangevuld met grit. Dit onderdeel is onmisbaar bij het onderhouden van een gezonde spijsvertering en daarnaast is het ook een rijke calciumbron.

Dankzij de gesorteerde en extra gereinigde zaden en granen is het stofvrij en dus erg gezond. Het kippenvoer van Versele-Laga is bedoeld als aanvullend voer. Als je bij deze graanmengeling een volledig voeder aanvult, krijgen jouw kippen het beste van het beste binnen.

Je kunt dit kippenvoer bij de volgende webshops bestellen

2. Versele-Laga Country’s Best Gold 4 Mix – Kippenvoer – 20 kg

Versele-Laga Country's Best Gold 4 Mix - Kippenvoer - 20 kg

Van hetzelfde merk kun je ook een volledig voeder aanschaffen. De Versele-Laga Country’s Best Gold 4 mix is het uitgebalanceerde voeder die je aan jouw volwassen legkippen kunt geven. Het beste kippenvoer is ook geschikt voor krielkippen vanaf 18 weken oud en je kan ze dit voer geven tijdens de hele legperiode.

Als je dit kippenvoer koopt kun je ervan uitgaan dat jouw kippen alle gezonde ingrediënten binnenkrijgen die ze nodig hebben voor een regelmatige leg en sterke eierschaal. Dit kippenvoer is namelijk rijk aan calcium, fosfor en vitamine D3. Als je jouw krielkippen ongeveer 110 gram per dag geeft kun je hen niet gelukkiger maken.

Je kunt dit kippenvoer bij de volgende webshops bestellen

3. Legkorrels Topleg 20kg | Kippenvoer

Legkorrels Topleg 20kg Kippenvoer

Van de verpakking word je al vrolijk, van de inhoud al helemaal! Jouw kippen willen na het eten van deze volledige voeding niets anders. Deze legkorrels van Grevers Voeding koop je makkelijk online. De legkorrels zijn samengesteld uit een rijke variatie van grondstoffen. De korrels hebben een perfecte grootte die geschikt is voor zowel grote kippen als krielkippen. De homogeen samengestelde korrels zorgen ervoor dat de kippen alles binnenkrijgen.

De noodzakelijke voedingsstoffen zorgen voor smakelijke eieren met een prachtige dooierkleur. De samenstelling van het beste kippenvoer zorgt bovendien ervoor dat het welzijn van de kippen voorop wordt gesteld, waardoor ze met natuurlijke regelmaat eieren kunnen leggen.

Je kunt dit kippenvoer bij de volgende webshops bestellen

4. Kasper faunafood legkorrel 20 kg

Kasper faunafood legkorrel 20 kg

Als je aan het beste kippenvoer denkt, dan denk je aan Kasper Faunafood. Kippen worden er vrolijk van, dus je kan niet anders dan deze hoogwaardige legvoeding kopen. Deze zak van 20 kg is mooi vormgegeven en bevat gezonde ingrediënten die de kippen stimuleren om eieren te leggen. Met een rijke mix aan onder andere mais, tarwe, calciumcarbonaat en zonnebloemzaad weet je zeker dat je kwalitatief voer in huis hebt voor jouw kippen.

Je bestelt dit kippenvoer makkelijk online en het wordt binnen enkele dagen al thuisbezorgd. Als je er zeker van wilt zijn dat jouw kippen echt gelukkig worden, kies je dus voor het beste kippenvoer van Kasper Faunafood.

Je kunt dit kippenvoer bij de volgende webshops bestellen

5. Kasper Faunafood Legmeel – Kippenvoer – 20 kg

Kasper Faunafood Legmeel - Kippenvoer - 20 kg

Voor de wat oudere kippen heeft Kasper Faunafood ook legmeel in de aanbieding. Deze fijne samenstelling van de essentiële ingrediënten zorgt ervoor dat leg- en fokhennen en krielkippen kunnen genieten van het beste kippenvoer. Je hebt gelijk 20 kg in huis waardoor jouw kippen lang van het legmeel kunnen genieten.

Deze volledig diervoeder zorgt ervoor dat de eierproductie positief wordt gestimuleerd, zonder dat dit invloed heeft op de gezondheid van jouw kippen. Na het proeven van het legmeel willen jouw kippen alleen nog maar Kasper Faunafood. Als je op zoek bent naar volledige voeding die jouw kippen kunnen eten tijdens de legperiode, dan is dit het beste kippenvoer om te kopen.

Je kunt dit kippenvoer bij de volgende webshops bestellen

6.  Konacorn Meelwormen 5 L

Konacorn Meelwormen 5 L

Met een emmer meelwormen heb je gelijk het beste kippenvoer in huis wat ook andere vogelsoorten een ware traktatie vinden. Je zal zien dat binnen no time jouw tuin vol tevreden vogels en kippen is. Deze eiwitrijke bijvoeding van Konacorn bestaat voor 51,23% uit eiwit. De gezonde gevriesdroogde meelwormen zijn een perfecte aanvulling op complete voeding. Jouw kippen ervaren de inhoud van deze rijk gevulde emmer gegarandeerd als lekkernij.

Bovendien is dit kippenvoer ook nog eens in de aanbieding. Je krijgt namelijk maar liefst 43% korting op de stukprijs bij minimaal 4 emmers.

Je kunt dit kippenvoer bij de volgende webshops bestellen

7. Bio Scharrelmix 12,5kg – biologisch kippenvoer

Bio Scharrelmix 12,5kg - biologisch kippenvoer

Met dit beste kippenvoer koop je niet alleen het beste voor jouw kippen, maar ook voor de natuur. De voeding van Via Organica is van Nederlandse bodem. De fraaie vormgeving op het pak zegt het al: jouw kippen kunnen straks niet wachten tot ze met de Bio scharrelmix van Via Organica gevoerd worden. Deze voeding is geschikt voor kippen en kuikens en is 100% plantaardig.

De gemengde structuur is rijk met zonnebloempitten en stimuleert niet alleen het natuurlijke scharrelgedrag, maar stelt ook het welzijn van kippen en hennen voorop. Je hebt bij dit voer keuze uit twee varianten: een zak van 12,5 kg en een zak van 25 kg. Koop dus snel jouw voorraad kippenvoer online en maak jouw kippen blij.

Je kunt dit kippenvoer bij de volgende webshops bestellen

8. Kasper Multimix Krielkip – Vogel – Volledig voer – 20 kg

Kasper Multimix Krielkip - Vogel - Volledig voer - 20 kg

De titel zegt het al: deze multimix is speciaal voor jouw krielkippen. Na het proeven willen jouw krielkippen dat jij voortaan dit voer gaat kopen. Dat kan ook niet anders met de gezonde samenstelling van onder andere maisgrutten en gesneden tarwe. Met dit voer heb je gelijk een volledig voeder te pakken, dus het hoeft niet aangevuld te worden met andere ingrediënten.

Het kippenvoer zit vol met goede vitamines en eiwitten, waardoor jouw krielkippen al het goede binnenkrijgen. Het beste kippenvoer is verpakt onder een beschermende atmosfeer en daardoor langer vers. Je kan deze grote zak van 20 kg online kopen en krijgt hem op zeer korte termijn gratis thuisbezorgd.

Je kunt dit kippenvoer bij de volgende webshops bestellen

9. Gemengd graan met gebroken mais en zonnepitten – Scharrelgraan 20kg

Gemengd graan met gebroken mais en zonnepitten - Scharrelgraan 20kg

De verpakking zegt het al: jouw kippen gaan stralen zodra ze dit gemengde graan van Grevers Voeders eten. Dit beste kippenvoer bevat namelijk veel vitamine E, wat goed is voor glanzende veren.  Het is een aanvullende voeding voor vele soorten volwassen pluimvee. Er zit onder andere gebroken mais, tarwe en zonnepitten in. Deze pure ingrediënten zorgen voor een goede, regelmatige leg, stimuleren het natuurlijke scharrelgedrag en niet onbelangrijk: zorgt voor gelukkige kippen.

Met deze plantaardige bijvoeding voor kippen zit je dus helemaal goed. Voor de vogelliefhebbers is deze beste kippenvoeding ook goed nieuws: je kan er onder andere watervogels ook een plezier mee doen.

Je kunt dit kippenvoer bij de volgende webshops bestellen

Kippenvoer beste