Laat jouw konijn genieten van het beste konijnenvoer van 2021

Beste konijnenvoer

Jouw konijn gaat hoppen van geluk als ze het beste konijnenvoer van 2021 kan eten. Konijnen staan erom bekend nogal selectieve eters te zijn, het zijn echte genieters als het aankomt op voeding. Je voorkomt dit eetgedrag door het beste konijnenvoer te kopen. Dit bevat namelijk niet alleen de essentiële bestanddelen voor het ondersteunen van de gezondheid, maar elk brokje is lekker genoeg om jouw konijn te laten genieten van de complete voeding. Als je jouw konijn dus gelukkig wilt maken en er tevens voor wilt zorgen dat ze nog lang gezond blijft en een glanzende vacht behoudt, is het belangrijk dat je de juiste voeding voor konijnen koopt. Lees daarom snel verder voor onze top 5 van beste konijnenvoer van 2021.

Top 10 konijnenvoer

1. Supreme Science Selective – Konijnenvoer 

Supreme Science Selective - Konijnenvoer 

Dit beste konijnenvoer van Supreme bevat alle bestanddelen die de gezondheid van jouw konijn ondersteunen. Het complete en evenwichtige voer is speciaal ontwikkeld voor actieve en volwassen konijnen. Jouw konijn is volwassen vanaf 4 maanden. Dit voer kan voor elk ras worden aangeschaft, waardoor ook dwergkonijnen. Dit beste konijnenvoer bevat een hoog vezelgehalte en zit daarnaast boordevol eiwitten.

Daarnaast heeft dit beste konijnenvoer de ingrediënten die ervoor zorgen dat de spijsvertering wordt verbeterd en bovendien de gebitsslijtage wordt bevorderd. De ingrediënten als Luzerne, tarwe, erwtenvlokken en lijnzaad zorgen voor een gezonde huid en vacht. Er zijn geen suikers aan toegevoegd, dus jouw konijn blijft fit en gezond met dit konijnenvoer.

Je kunt dit konijnenvoer bij de volgende webshops bestellen

2. Beaphar Care+ – Konijnenvoer

Beaphar Care+ - Konijnenvoer

Jouw konijn krijgt de beste verzorging met het konijnenvoer van Beaphar. Dit is namelijk by far het lekkerste voer wat jouw konijn kan eten. Het konijnenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en deskundigen. Dit kun je onder andere merken aan de hoge kwaliteit en de samenstelling van de ingrediënten. Deze zijn afgestemd op de voedingsbehoefte en het natuurlijke voedingspatroon.

Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling, wat erg belangrijk is voor jouw konijn. De harde brokjes in dit beste konijnenvoer bevorderen het gebitsslijtage en bevatten Omega 3 en Omega 6. Je kunt onder andere mais, soja, tarwe en vlaszaad hierin vinden. Daarnaast is er ook vitamine B toegevoegd voor de lichaamscellen.

Je kunt dit konijnenvoer bij de volgende webshops bestellen

3. Kasper Faunafood Konijnenkorrel Hobby – Konijnenvoer

Kasper Faunafood Konijnenkorrel Hobby - Konijnenvoer

Dit konijnenvoer van Kasper is van hoge kwaliteit in haar eenvoud. Het bevat namelijk alles wat het beste konijnenvoer zou moeten bevatten. Als je deze variant van Kasper bestelt, krijg je maar liefst twee zakken geleverd. De ingrediënten ondersteunen de gezondheid en zorgen voor een glanzende vacht. Dit beste konijnenvoer is geschikt voor konijnen vanaf 6 weken.

Het konijnenvoer heeft een indrukwekkende ingrediënten lijst dat duidelijk laat zien dat we hier met hoogwaardig konijnenvoer te maken hebben. Zo zit er tarwegries, zonnebloemzaad, sojaschillen, haver, gerst, mais en vitamines in. Met andere woorden: geef jouw konijn dit beste konijnenvoer van Kasper en jouw konijn blaakt van gezondheid hierna.

Je kunt dit konijnenvoer bij de volgende webshops bestellen

4. Pets Place Konijn Luxe Menu Premium – Konijnenvoer

Pets Place Konijn Luxe Menu Premium - Konijnenvoer

Pets Place is het adres waar je moet zijn als je het beste konijnenvoer wilt kopen. Het is een premium voer wat met zorg is samengesteld. Dit voer is namelijk afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van konijnen. Je vindt in dit beste konijnenvoer componenten terug die het dier normaal gesproken in de natuurlijke bronnen vindt.

We hebben het dan over gras, planten, groenten en kruiden. Deze combinatie vindt jouw konijn al verrukkelijk, maar Pets Place heeft nog meer ingrediënten erin gedaan om er een smakelijke maaltijd van te maken. Het konijnenvoer is aangevuld met eiwitten en fruit uit de natuurlijke leefomgeving van het konijn.

Je kunt dit konijnenvoer bij de volgende webshops bestellen

5. Hopper Selective Konijnenvoer

Hopper Selective Konijnenvoer

Nadat jouw konijn van dit beste konijnenvoer heeft gegeten, zal ze gaan hoppen van geluk. Hopper heeft een aanvullende voeding ontwikkeld die geschikt is voor alle konijnrassen. Het is een evenwichtige voeding die bovendien volop voordelen zit. Zo voorkomt dit beste konijnenvoer selectief eetgedrag en wordt de spijsvertering van jouw konijn verbeterd. Er zijn geen suikers toegevoegd aan het voer, dus jouw konijn heeft niet de kans om overgewicht te krijgen.

Het beste konijnenvoer van Hopper bevat bovendien Luzerne, wat bekend staat om zijn hoge kwaliteit vezels en eiwitten. De voeding bestaat uit harde brokjes, wat goed is voor de tanden van het konijn. Je hebt niet meer voordelen nog om te weten dat dit het beste konijnenvoer is.

Je kunt dit konijnenvoer bij de volgende webshops bestellen

bol.com Bol.com €36,95 Bekijken
onlinedieren.nl Onlinedieren.nl €43,49 Bekijken
amazon.nl Amazon.nl
niet op voorraad
Bekijken
Laatste Amazon prijs update was: juli 24, 2024 11:59 pm

Hier voldoet het beste konijnenvoer van 2021 aan

Zoals je hierboven kunt lezen, wordt het beste konijnenvoer van 2021 zorgvuldig samengesteld. Dit is niet alleen om de gezondheid van de konijnen te bevorderen of ze gewoon een lekkere maaltijd voor te schotelen. Er is bewust konijnenvoer samengesteld waarbij elk brokje dezelfde samenstelling heeft. Konijnen staan er namelijk om bekend dat ze selectieve eters zijn en alleen datgene er tussenuit pikken wat lekker is. Hierdoor is de kans soms groot dat ze onmisbare voedingsstoffen mislopen, omdat ze juist dat ene bestanddeel minder lekker vinden. Het beste konijnenvoer bestaat uit veel overeenkomende ingrediënten, omdat dierenartsen en deskundigen weten dat dit niet alleen goed is voor de gezondheid van konijnen, maar ze het ook erg lekker vinden. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze als het aankomt op voer voor jouw konijn. Daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de ingrediënten die in het beste konijnenvoer zit. Als je dus besluit om konijnenvoer te kopen, kun je bij de ingrediënten voor de zekerheid controleren of dat echt het beste konijnenvoer is.  

Konijnenvoer

Het beste konijnenvoer bevat de volgende ingrediënten:

 • Tarwe
 • Mais
 • Vitamines
 • Eiwitten
 • Sojaschillen
 • Vlaszaad
 • Groenten
 • Fruit

Deze merken verkopen het beste konijnenvoer

Je kan overal konijnenvoer kopen, zelfs in de supermarkt is er een groot assortiment. Je kunt ervoor kiezen om bovenstaande ingrediëntenlijst erbij te houden als je het beste konijnenvoer wilt kopen. Er zijn echter merken die erom bekend staan kwalitatief voedsel te verkopen, waarmee het terecht het beste konijnenvoer kan worden genoemd. Hieronder volgt een lijst met merken waar zowel dierenartsen als de konijnen zelf enthousiast van worden:

 • Pets Place
 • Hopper
 • Supreme
 • Versele Laga
 • Kasper
 • Beaphar