Jouw kat gaat smullen van het beste natvoer van 2021!

Beste natvoer

Naast het dagelijkse droogvoer is het ook verstandig om het beste natvoer van 2021 te kopen. Natvoer zit namelijk vol mineralen en eiwitten, waarmee je jouw kat een gezond en lang leven geeft. Natvoer is voorzien van hoogwaardig vlees met een smakelijk sausje of gelei. Niet alleen is het beste natvoer heerlijk van smaak, jouw kat krijgt hiermee ook voldoende vocht binnen. In dit artikel inspireren we je graag met onze top 3 van beste natvoer van 2021 en vertellen we je ook waarom het zo belangrijk is om netvoer te kopen voor jouw kat.

Top 3 natvoer voor katten

1. Felix Elke Dag Feest Mix – Kattenvoer – 44 x 100 g

Felix Elke Dag Feest Mix - Kattenvoer - 44 x 100 g

Jouw kat verheugt zich elke dag weer op het beste natvoer van Felix. Deze maaltijdzakjes zitten boordevol heerlijk vlees in gelei. Je krijgt met deze verpakking maar liefst 44 pakjes met verschillende smaken waar jouw kat gegarandeerd dol op is. Dit beste natvoer is niet alleen een aanrader wegens de smaken, maar ook wegens de vitaminen en eiwitten die jouw kat nodig heeft.

De ingrediënten in dit natvoer ondersteunen de gezondheid van jouw kat, waaronder een gezonde en glanzende huid en voldoende energie. Deze maaltijdzakjes zijn geschikt voor alle soorten katten, dus het maakt niet uit of ze graag buiten zijn of juist de hele dag binnen zitten. Met het beste natvoer van Felix krijgt jouw kat alle gezonde ingrediënten binnen en is het tegelijkertijd genieten!

Je kunt dit natvoer bij de volgende webshops bestellen

brekz.nl Brekz.nl €15,49 Bekijken
bol.com Bol.com €19,99 Bekijken
amazon.nl Amazon.nl
niet op voorraad
Bekijken
Laatste Amazon prijs update was: mei 14, 2024 11:13 am

2. Gourmet Mon Petit – Kattenvoer Eend, Kip & Kalkoen – 24 x 50 g

Gourmet Mon Petit - Kattenvoer Eend, Kip & Kalkoen - 24 x 50 g

Het beste natvoer van Gourmet Mon Petit is ontwikkeld om jouw kat een groot genot te bezorgen. De 24 maaltijdzakjes in deze verpakking zitten vol vlees met een sausje. Je kan jouw kat drie verschillende smaken geven, namelijk kip, eend en kalkoen. De porties zijn 50 gram, waarmee jouw kat voldoende binnenkrijgt om energie te krijgen, maar niet het risico loopt te veel te eten. De maaltijdzakjes van Gourmet zijn zonder kleurstoffen of conserveermiddelen, je geeft jouw kat dus puur voedsel.

Het beste natvoer van Gourmet zorgt voor een energieke kat met een mooi vacht en een gezonde leefstijl. Dit natvoer is geschikt voor alle leeftijden en een ware traktatie voor jouw kat. Geef jouw kat elke dag een maaltijdzakje en jouw kat is zeer tevreden!

Je kunt dit natvoer bij de volgende webshops bestellen

3. Sheba Classics Paté Kuipje – Kip – Kattenvoer – 22 x 85g

Sheba Classics Paté Kuipje - Kip - Kattenvoer - 22 x 85g

Dit beste natvoer is in vorm van paté en al 30 jaar zeer geliefd onder de katten. Jouw kat gaat ook gegarandeerd smullen van Sheba. Je haalt met Sheba Classics een uitgebalanceerde en complete voeding in huis. Het natvoer is verrijkt met mineralen en een hoog vlees- of vis aandeel in elk kuipje. Dit paté is geschikt voor volwassen katten. Elk kuipje bevat 85 gram aan paté met de smaak kip. Het is afhankelijk van het gewicht van jouw kat hoeveel kuipjes je haar kan geven per dag.

In combinatie met droogvoer krijgt jouw kat voldoende gezonde voedingsstoffen binnen om een lang en gezond leven mee te krijgen. De eiwitten en mineralen zorgen voor voldoende energie, een glanzende vacht en over het algemeen een zeer tevreden kat. Genoeg redenen dus om dit beste natvoer van Sheba in huis te halen.

Je kunt dit natvoer bij de volgende webshops bestellen

Drie redenen waarom jij jouw kat het beste natvoer moet geven

Het beste natvoer is ten eerste een traktatie op zich voor jouw kat. Het bevat namelijk heerlijk vlees of vis in een sausje of gelei, waarin alle smaak nog eens extra is getrokken. Het is altijd een goed idee om jouw kat te verwennen. Naast dit grote voordeel heeft het beste natvoer ook een aantal gezondheidsvoordelen. Katten staan erom bekend gevoelig te zijn voor urinewegproblemen zoals bijvoorbeeld blaasgruis en infecties.

Het zijn van nature namelijk geen goede drinkers, dus het beste natvoer is een goede aanvulling op de vochtinname van jouw kat. Daarnaast zorgt het beste natvoer er ook voor dat jouw kat door de vochtinname een verzadigd gevoel krijgt. Je voorkomt hiermee dat jouw kat te veel gaat eten en kans krijgt op overgewicht.

Natvoer

Deze merken verkopen het beste natvoer

Nu je de voordelen weet van het beste natvoer, is het ook handig om te weten welke merken het beste natvoer verkopen. Natuurlijk kun je ook in de supermarkt terecht voor natvoer van eigen merk, maar als je jouw kat echt wilt verwennen en er zeker van wilt zijn dat ze alle goede voedingsstoffen binnen krijgt, zijn er een aantal goede merken aan te raden. We hebben deze merken onder andere in onze top 3 verwerkt en als checklist hieronder voor jou verzameld.

  • Felix
  • Gourmet
  • Whiskas
  • Sheba

Deze merken staan erom bekend een gevarieerd aanbod in vlees en vis te hebben in zakjes, die perfect in porties zijn verdeeld. Er zijn geen kleurstoffen of conserveermiddelen aan toegevoegd, zodat je zeker weet dat jouw kat geen troep binnen krijgt. Mocht je niet het budget beschikbaar hebben om van deze merken het natvoer te kopen, dan kun je alsnog kiezen voor een merk van de supermarkt. Let er dan wel bij de ingrediënten op of de zakjes voldoende portie bevatten (dus niet te veel) en niet te veel ongezonde toevoegingen hebben.

Eindconclusie: dit is het beste natvoer van 2021

Het kopen van het beste natvoer is zeer aan te raden als aanvulling op het dagelijks dieet van jouw kat. Niet alleen is het een verwennerij voor jouw kat, maar het heeft ook goede gezondheidsvoordelen. Jouw kat krijgt met het beste natvoer gegarandeerd voldoende vocht binnen naast het drinken van water en krijgt hiermee ook een uitgebalanceerd dieet. Er zit precies genoeg eten in elke portie, zodat jouw kat alle nodige voedingsstoffen binnen krijgt, zonder te veel te eten.

Het beste natvoer kun je bij verschillende merken kopen. Je kan ervoor kiezen om een gevarieerde box te nemen van Felix, zodat jouw kat alle smaken kan proberen of voor natvoer van Sheba gaan met kipsmaak. We zijn benieuwd welke smaak de favoriet is van jouw kat!