Laat jouw kat smullen uit de beste voerbak van 2021

Beste voerbak

Katten kunnen intens genieten van lekker eten, maar hebben daarvoor wel de beste voerbak van 2021 voor nodig. Het komt nogal nauw als het gaat om het kiezen en kopen van een goede voerbak. Het materiaal moet goed zijn, maar ook het ontwerp. Als een voerbak niet voldoet aan die eisen, zal je dat merken aan jouw kat. Katten kunnen namelijk stress krijgen als ze niet lekker kunnen eten uit hun voerbak. Zorg er daarom voor dat jouw kat lekker ontspannen kan eten en laat je met dit artikel inspireren om de beste voerbak te kopen.

Top 3

1. Alessi Tigrito Voerbakje Kat – Zwart

Alessi Tigrito Voerbakje Kat - Zwart

Maak de maaltijd van jouw kat leuk met dit beste voerbakje van Alessi. Dit bakje is niet alleen ideaal voor katten om uit te eten, maar ziet er ook nog eens leuk uit. Je kan het voerbakje makkelijk verplaatsen door de staart van het voerbakje te pakken. Je kan dit makkelijk reinigen door het in de vaatwasser te doen.

De metalen bakjes die aan de kat vast zitten zijn los te koppelen, zodat je daar makkelijk het voer in kan doen. Deze voerbak voor katten is gemaakt van roestvrij staal en staat ook nog eens leuk in het interieur.

Je kunt deze voerbak bij de volgende webshops bestellen

2. Eyenimal voerautomaat elektrisch wit / zwart 1,7 kg 24,5x30x38 cm

Eyenimal voerautomaat elektrisch wit

Hoewel je het graag zou willen, ben je niet altijd thuis om jouw kat te voeren. In plaats van steeds een oppas te vagen, kun je dit beste voerbak van Eyeanimal kopen. Dit is namelijk een voerautomaat die om de zoveel tijd consequent voer in het bakje doet. Je kan deze voerbak makkelijk instellen tot wel 12 keer per dag voeren. De porties zijn precies genoeg om jouw kat per keer voldoende te laten eten, zodat je zeker weet dat ze zich niet gaat overeten.

Je kan dit automatische voerautomaat van Eyeanimal door middel van een lcd-touchscreen instellen. Vanaf nu zorgt de automaat ervoor dat jouw kat haar maaltijden op tijd krijgt en kan jij zonder zorgen weg.

Je kunt deze voerbak bij de volgende webshops bestellen

3. Beeztees Smickle Dinerset Katten – Voerbak – Mint – 35 x 18 x 3 cm

Beeztees Smickle Dinerset Katten - Voerbak - Mint - 35 x 18 x 3 cm

Dit beste voerbakje van Beeztees is ideaal om de snacks en het voer voor jouw kat bij elkaar te houden. De mooie mint kleur is een aanwinst voor elk interieur. Het is gemaakt van melamine, een hoogwaardige kunststof dat makkelijk schoon te maken is. De RVS bakjes zijn uitneembaar, wat het makkelijk maakt om ze bij te vullen. Je kan deze voerbakjes zonder problemen in de vaatwasser doen.

Daarnaast zitten er ook nog antislip nopjes aan de onderkant, zodat ze niet verschuiven als jouw kat op het eten aanvalt. Dit duurzame voerbakje van Beeztees is een investering die jarenlang meegaat.

Je kunt deze voerbak bij de volgende webshops bestellen

Waar moet de beste voerbak voor katten aan voldoen

Katten zijn erg precies in hoe ze hun eten willen hebben, maar daar is de beste voerbak gelukkig op ingespeeld. Het is onder andere belangrijk dat de voerbak zo laag mogelijk bij de grond staat, zodat jouw kat haar snorharen niet tegen de rand stoot. De snorharen van jouw kat zijn namelijk erg gevoelig en je wilt voorkomen dat ze snorhaarstress krijgt.

Als je ervoor kiest om jouw kat zowel brokjes als natvoer te geven, zijn twee bakjes naast elkaar daar perfect voor. Je doet er goed aan om een voerbak te kopen die makkelijk te reinigen is. Katten vinden een schone omgeving en dus ook een schone voerbak erg belangrijk. Je merkt aan jouw kat of het een goede voerbak is als ze ontspannen op haar buik aan het eten is en de tijd ervoor neemt. Als een kat het eten uit de voerbak niet fijn vindt, zal ze proberen zo snel mogelijk te eten, zodat ze gelijk kan weglopen.

Voerbak

Deze merken verkopen de beste voerbak van 2021

Als je er zeker van wilt zijn dat je de beste voerbak koopt van 2021, zijn er een aantal merken waar je gegarandeerd gaat slagen. Deze merken verkopen namelijk voerbakken van duurzaam en veilig materiaal, die makkelijk te reinigen zijn en breed genoeg zijn. Met andere woorden: het is een aanrader om bij onderstaande merken te kijken welk voerbakje je kunt kopen. Wij zijn fan van de volgende merken:

  • Alessi
  • Eyenimal
  • Surefeed
  • Catmate
  • Catit Senses
  • Flamingo
  • Beeztees
  • Ace Pets
  • Blond Amsterdam

Deze merken zijn verkrijgbaar in dierspeciaalzaken zoals Jumper en Petsplace, maar ook online bij Zooplus en BOL.com te koop.

Eindconclusie: dit is de beste voerbak van 2021

Jouw kat zal zelf aangeven of de beste voerbak van 2021 hebt gekocht, maar met bovenstaande tips zijn wij ervan overtuigd dat dit gaat lukken. De voerbak is er namelijk zo op gericht dat jouw kat ontspannen kan eten. Hij is laag bij de grond en breed genoeg met ronde randen, zodat jouw kat geen snorhaarstress krijgt. Snorhaarstress is een serieuze aandoening waar weinig mensen vanaf weten. De snorharen van jouw kat zijn zo gevoelig, dat het een erg vervelend gevoel is als ze steeds met haar snorharen ergens tegenaan stoot. Dit kan zelfs als gevolg hebben dat jouw kat niet meer wil eten.

Daarnaast is het ook belangrijk dat het voerbakje van het juiste materiaal is gemaakt. Het liefst neem je RVS bakjes in huis, want dit is niet giftig voor jouw kat en ook nog eens duurzaam materiaal. We raden dan aan om het voerbakje van Beeztees te kopen, die er ook nog eens mooi uitziet. Ben je overdag of in het weekend vaak weg en wil je niet steeds iemand vragen om jouw kat te voeren? Dan is een automatische voerbak de oplossing. Je kan dan de voerbak van Eyenimal kopen. Dit kun je makkelijk zelf instellen op de juiste porties en de hoeveelheid tijd tussen het voeren door. We weten zeker dat met bovenstaande inspiratie jij het juiste voerbakje voor jouw kat kunt kopen en jouw kat voortaan zorgeloos gaat smullen van het eten.