Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Catit Senses 2.0 Play Circuit

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 17,60
(€ 17,60 / st)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Catit Senses 2.0 Play Circuit

    Het vernieuwde Play Circuit van Catit Senses 2.0 biedt uw kat nog meer speelplezier. Dit speelgoed bestaat uit een baan waarin een balletje rond gaat. De rollende bal stimuleert de speelsheid en het jachtinstinct van uw kat. Daarnaast is de baan voorzien van verschillende openingen, ideaal voor de echte jagers die het balletje proberen te 'vangen'. De baan is eenvoudig op te bouwen door middel van het klik-systeem en te combineren met alle andere Circuits van Catit Senses. Het 2.0 Play Circuit is anders dan het originele Play Circuit omdat deze baan langer is. Het 2.0 Play Circuit bestaat uit 7 in plaats van 6 onderdelen en is ongeveer 25 centimeter langer (totale lengte 135 cm). Mocht de bal verloren zijn gegaan of wilt u meerdere ballen op het circuit dan zijn deze hier verkrijgbaar.

    Catit Senses 2.0

    Zien, ruiken, horen, voelen en proeven. Het speelgoed van Catit Senses stimuleert alle zintuigen van uw kat. U kunt de verschillende speelobjecten van Catit Senses met elkaar combineren en een heus speelpaleis voor uw huisdier samenstellen. Van drinkfontein tot relaxplaats, van kattengras tot massageapparaat – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Andere klanten kochten ook

Catit Senses 2.0 Play Circuit ervaringen
  • 4
    Door SMC, woensdag 8 december 2021

    Ik heb hem net en ze vinden hem helemaal geweldig alleen weet 1 van mijn kittens de bal die erbij wordt geleverd uit de baan te krijgen, wat volgens mij niet echt de bedoeling is van deze baan. Ik heb ook een andere bal erbij besteld met licht erin geloof ik en daarbij heb ik haar er nog niet op betrapt dus misschien moet ik die er wel inlaten voor ze. Ga dit nog wel even uitproberen. Verder is hij helemaal goedgekeurd door ze.

  • Top
    Door Marleen, dinsdag 29 september 2020

    Mijn katten van 1 en 2 jaar zijn niet weg te halen bij deze baan!

  • Héél goed!
    Door A. Vroemen, zondag 15 maart 2020

    Mijn kitten van 4 maanden speelt er veel mee. Hij vindt het elke dag weer leuk om ermee bezig te zijn. Fijn ook dat het veilig is, zo heeft hij ook iets als ik niet in de buurt ben.